Izvođač:

Bez Jacka Bez Jacka
Bez Jacka is a Polish music group, which performs a music genre called "poezja śpiewana". It was formed in1983. The members are vocalist and guitarist Zbigniew Maria Stefański, guitarist Aleksander Grotowski, flautist Jarosław Horacy Chrząstek, and bassist Wojciech Sokołowski.
Discography:
• Kant (1976)
• Czas Zmartwychwstania (1986)
• Kolędy (1991)
• Tartak - 93 Bez Jacka (1993)
• Zamazany cały Świat (1994)
• Zatańcz ze mną na polanie (2000)
• Do mroku naglisz mnie (2003)


Read more about Bez Jacka on Last.fm.
Moja poklapanja


 

Nažalost, nema korisnika kojima se sviđa "Bez Jacka"

Otkrij koju muziku vole ove devojke!

Još nema korisnika sa slikom koji su odgovorili na ovo pitanje