Izvođač:

ASPM ASPM
The name of the band means "Amateurish Association of Professional Musicans". Jan Spálený (voc, cornet, piano)
Michal Gera (flugelhorn, trumpet, voc)
Radek Krampl (vibraphone, voc)
Filip Spálený (tuba, bass guitar)
Filip Jeníček (dr). Discography:
Pořádný blues (1987)
Hotel Štístko blues (1989)
Vytopená dáma (1989)
Havran (1991)
Ještě jednou si vrznout (1993)
The Best Of Jan Spálený (1995)
Průhlednej chlap (1995)
Live – ASPM Na Petynce 1990 (1998)
…až srdce usedá (1999)
Teď bych to udělal líp (2001)


Read more about ASPM on Last.fm.
Moja poklapanja


 

Nažalost, nema korisnika kojima se sviđa "ASPM"

Otkrij koju muziku vole ove devojke!

Još nema korisnika sa slikom koji su odgovorili na ovo pitanje