Izvođač:

TOMAS AUGULIS TOMAS AUGULIS
Discography:
1992 - "Išsipildę sapnai"
1993 - "Vienas"
1995 - "Aš ir mano moteris"
1995 - "Mano dienos"
1996 - "Šokiai tarp žvaigždžių ir vandens"
1997 - "Dub Dub Sąnariai"
1998 - "Pasilik su manim"
1999 - "Atomas"
2002 - "***** (penkios žvaigždės)"
2007 - "Pasaulis mažas"

TOMAS AUGULIS on Last.fm.
Moja poklapanja


 

Nažalost, nema korisnika kojima se sviđa "TOMAS AUGULIS"

Otkrij koju muziku vole ove devojke!

Još nema korisnika sa slikom koji su odgovorili na ovo pitanje