Close
Prati najvažnije vesti!

Svetionik.com ‐ svi popularni srpski news portali
u realnom vremenu. Na jednom mestu.

Čitaj vesti »
Više od 40 srpskih news portala

i mnogi drugi

Izvođač:

Табула Раса Табула Раса
Ukrainian pop-rock band led by Oleg Laponogov (Олег Лапоногов).
Official site: http://www.tabularasa.co.ua/
Discography:
1990 8 runes (8 рун)
1993 Side by Sun (Стороной к солнцу)
1993 Travel to Palenke (Подорож до Паленке)
1994 Radiodonor (Радиодонор)
1997 Tale about May (Сказка про май)
1998 Betelgeuse (Бетельгейзе)
2005 Flower calendars (Цветочные календари)

Табула Раса on Last.fm.
Moja poklapanja


 

Osobe kojima se svidja "Табула Раса"


  • Yuriy
    49, Kyivs'ka oblast, Ukrajina